Βόνη: «Ευχαριστούμε τον ΟΦΗ για την φιλοξενία – Τιμή μας να αγωνιστούμε σε αυτό τον ιστορικό χώρο»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον ΟΦΗ για την άριστη φιλοξενία στο ΒΑΚ εξέδωσε η Βόνη. 

Η ομάδα του Απόστολου Παπακώστα αγωνίστηκε στο ΒΑΚ το απόγευμα του Σαββάτου και παρά την ήττα από την Κ19 του ΟΦΗ οι εμπειρίες που αποκόμισε ήταν μοναδικές. Μάλιστα στην ανακοίνωση ευχαρίστησαν τον ΟΦΗ για την φιλοξενία ενώ τόνισαν ότι είναι τιμή για το σωματείο να αγωνιστεί σε αυτό τον ιστορικό χώρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αρχικά είναι τιμή μας η πρόσκληση στο Βαρδινογιάννιο να αγωνιστεί με την Κ19 του ΟΦΗ. Για το σωματείο μας είναι βήματα προόδου τέτοιες εμπειρίες.

Το παιχνίδι ήταν το πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα του αθλητικού κέντρου. Παρά το κακό αποτέλεσμα, κρατάμε την εξαιρετική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου που η ομάδα έβγαλε πολλά τρεξίματα και αρκετές φάσεις για γκολ.

Στο δεύτερο μισό βγήκε η κούραση από τις προπονήσεις και λόγω της υπερβολικής ζέστης , σε συνδυασμό με το γεγονός ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων παρευρέθηκαν μόλις 14 ποδοσφαιριστές , δικαιολογεί απόλυτα την πλήρη υπεροχή του αντιπάλου.

“Ευχαριστούμε πολύ για την άριστη φιλοξενία των ανθρώπων του ΟΦΗ και την τιμή που μας έκαναν να αγωνιστούμε σ’ αυτό τον ιστορικό χώρο” Εκ μέρους του Συμβουλίου,
Αθλητικού Ομίλου Βόνης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P