
Επιβλήθηκε 4-0 των Δειλινών.
Πολύ καλή εικόνα παρουσίασε η Βόνη στο πρώτο φιλικό «τεστ» της περιόδου. Η ομάδα του Απόστολου Παπακώστα πήρε τη νίκη γοήτρου και έδειξε ότι… βαδίζει στο σωστό «δρόμο».
Από την άλλη πλευρά, το σύνολο των Αρμουτάκη-Μιχελάκη θέλει δουλειά, όμως σε καμία περίπτωση η ήττα δεν προκαλεί… πανικό. Στο πρώτο μέρος η Βόνη προηγήθηκε 2-0 με τέρματα του Παπακώστα, στο 10’ και στο 39’, ενώ στο 65’ ο Κόκκινος σημείωσε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 75’ ο Λουρίδας.
Βόνη: Δροσατάκης, Κελαράκης, Ανυφαντάκης, Σκαρβελάκης, Χατζησεβαστός, Τσουγκράνης, Σταυρακάκης, Κόκκινος, Καλογερίδης, Παπακώστας, Ζερβάκης. Έπαιξαν και οι: Λάμπρου, Λουρίδας, Χαμηλάκης, Παπαβασιλείου, Μυρωδιάς, Γελαδάς.
Δειλινά: Πλευριτάκης, Χεράκης, Πασσάς, Ρέππας, Μιχελάκης, Ζησιμόπουλος, Ορφανός, Σκουπάκης, Κούκος Μ., Ρεμούνδος, Τσαγκαράκης. Έπαιξαν και οι: Κούκος Γ., Ντάνι, Κανάκης, Σέβι, Μαθιουλάκης, Ροβυθάκης, Τουγλής.