Αλ. Ξαγοραράκης: «Να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει αυτό που έχει ονειρευτεί»

Για την μεταγραφή του στο Ασήμι και όχι μόνο μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Αλέξανδρος Ξαγοραράκης. 

Ο έμπειρος αμυντικός αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από την Γόρτυνα μετά από 17 ολόκληρα χρόνια και τον λόγο που επέλεξε το Ασήμι να συνεχίσει την καριέρα του.

Παράλληλα μίλησε για τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να βοηθήσει το Ασήμι να πετύχει το… όνειρο και την επιστροφή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία των ερασιτεχνικών σωματείων μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Τέλος αναφέρθηκε και για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Ποντίκαλη, ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γίνει φέτος ο 12ος παίκτης στο γήπεδο.

Για την μεταγραφή του στο Ασήμι: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνίζομαι τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ασημίου. Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια καλούμε να αγωνιστώ σε άλλο σωματείο. Από την Γόρτυνα στο Ασήμι. Τα χωριά κοντά και η νοοτροπία ίδια. Πάθος δύναμη και θέληση από όλους για κάτι καλό φέτος και αυτός ήταν ένας λόγος που δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι».

Για τον στόχο του: «Σκοπός μου είναι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα να καταφέρει αυτό που έχει ονειρευτεί και τους στόχους της φετινής σεζόν που είναι μεγάλοι και υψηλοί».

Για τον Γιώργο Ποντίκαλη: «Ο λόγος που συμφώνησα με το Ασήμι είναι ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Ποντίκαλης και η καλή σχέση που αποκτήσαμε στην Γόρτυνα όταν και συνεργαστήκαμε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να δουλέψουμε σκληρά μέσα στο γήπεδο ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Καλούμε τον κόσμο της περιοχής να δώσει το παρών και φέτος στο γήπεδο όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια γιατί φέτος του χρειαζόμαστε ένα παραπάνω. Χτίζεται κάτι καλό με αγάπη και θέληση και τον θέλουμε σαν 12ο παίκτη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P