ΔΙΕΘΝΗ

Άλλοι 67 εργάτες νεκροί στα έργα για το Μουντιάλ του Κατάρ

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Άλλοι 67 εργάτες νεκροί στα έργα για το Μουντιάλ του Κατάρ
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Μεγαλώνει ο αριθμός των νεκρών εργατών στον δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα εκπρόσωποι ΜΚΟ, συνολικά 67 εργάτες από το Νεπάλ έχασαν τη ζωή τους από τον Ιούλιο ως τον Νοέμβριο του 2020.

Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να είναι βέβαιος ότι αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός των νεκρών, που δουλεύουν για να ολοκληρωθούν τα έργα στη χώρα που θα φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη διοργάνωση του ποδοσφαίρου σε δύο χρόνια.

Κι αυτό διότι οι εταιρείες που έχουν αναλάβει τα έργα δεν δίνουν πληροφορίες ούτε στις οικογένειες των θυμάτων.

«Το να πούμε ότι όλοι όσοι πήγαν για να δουλέψουν για το Μουντιάλ εργάζονται στα γήπεδα δεν είναι αληθές. Όλη η χώρα αλλάζει για να προετοιμαστεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες εργάτες οι οποίοι δουλεύουν στο να αλλάξει η εικόνα της χώρας μέχρι το 2022» ανέφερε στην βρετανική εφημερίδα Daily mail εκπρόσωπος ΜΚΟ.

Αναφορές κάνουν λόγο για συνολικά 4.500 νεκρούς εργάτες μέχρι τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για ΔΙΕΘΝΗ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα