Κ. Φιλοξενίδης: «Η ομάδα έχει μια φιλοσοφία που με εκφράζει»

Δεν έκρυψε την χαρά του ο Κώστας Φιλοξενίδης μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δόξας Ηρακλείου.

Ο έμπειρος τεχνικός που του αρέσει να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για την οργάνωση που έχει το Λίντο, όσο και για τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια και στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών τονίζοντας ότι και ο ίδιος θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια με την δική του φιλοσοφία η οποία ταιριάζει με αυτή των ανθρώπων της ομάδας.

Έκπληξη με Κ. Φιλοξενίδη στην Δόξα Ηρακλείου!

Συγκεκριμένα ανέφερε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκονται στην οικογένεια του Λίντο. Το σωματείο έχει μια φιλοσοφία που με εκφράζει. Μου αρέσει να δουλεύω με νέα παιδιά και ειδικά στο Λίντο όπου υπάρχουν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις και οι κατάλληλοι άνθρωποι μιας και φαίνεται από την πορεία της ομάδας και των παιδιών όλα αυτά τα χρόνια. Το ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ στην οικογένεια του Λίντο και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα». 

Για τους στόχους του στην Δόξα Ηρακλείου: «Η Δόξα Ηρακλείου είναι μια ομάδα η οποία δουλεύει με νέα παιδιά που έχουν στόχο την προώθηση τους. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ και είναι ένα μεγάλο κίνητρο ώστε να συνεχίσω την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας. Στο Λίντο υπάρχει ποδοσφαιρική παιδεία. Εγώ από την μεριά μου με την δική μου φιλοσοφία η οποία ταιριάζει άριστε με το Λίντο θα προσπαθήσω να δώσω συνέχεια στην καλή δουλειά και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα παραπάνω».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P