Γ. Βακράκος: «Να σκοράρω αρκετά τέρματα με τη φανέλα του ΑΟΤ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιώργος Βακράκος. 

Ο ικανός φορ ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από την ομάδα της Μεσσαράς και ο ίδιος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην προσέγγιση των ανθρώπων του ΑΟΤ για την απόκτηση του.

Ολοκληρώθηκε το «μπαμ» του ΑΟΤ με Βακράκο!

Παράλληλα ο στόχος του είναι να σκοράρει όσα περισσότερα γκολ μπορεί, προκειμένου να βοηθήσει τον ΑΟΤ να πετύχει τον στόχο. Ακόμα μίλησε και για το πρωτάθλημα με βάση την εμπειρία του, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα ανέφερε: 

Τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στον ΑΟΤ«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Κρήτη και θα αγωνιστώ για λογαριασμό του ΑΟΤ. Οι άνθρωποι του ΑΟΤ με προσέγγισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γνωρίζω ότι είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογο. Είπα αμέσως το “ναι” και είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε αυτόν το σύλλογο».

Τον στόχο που έχει ο ίδιος και η ομάδα: «Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ σκοράροντας αρκετά τέρματα έτσι ώστε να πετύχει τον στόχος της που είναι η παραμονή στην κατηγορία και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για το δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται στην Γ’ Εθνική: «Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπου όλες οι ομάδες στην έδρα τους θα είναι πολύ δυνατές, οπότε κάθε βαθμός είναι σημαντικός».

Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος του ΑΟΤ θα είναι ο 12ος παίχτης μας στο γήπεδο και να ει αι σίγουρος ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P