Στις 8 Αυγούστου «πρώτη» του Ποσειδώνα – Τα φιλικά προετοιμασίας

Αντίστροφα μετράνε στον Ποσειδώνα για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Ποσειδώνας επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία των ερασιτεχνικών κατηγοριών και ήδη άπαντες μετράνε αντίστροφα να επιστρέψουν στο γήπεδο και να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Μάλιστα ο Νίκος Σουτζής έχει ορίσει την ημερομηνία που θα γίνει η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα αν δεν υπάρξει αλλαγή στην έναρξη των πρωταθλημάτων λόγω του μητρώου, ο Ποσειδώνας θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 8 Αυγούστου.

Μάλιστα ο νεαρός τεχνικός μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του έχουν κλείσει ήδη τα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα για να… χτιστεί ενόψει της νέας χρονιάς.

Το πρώτο φιλικό θα πραγματοποιηθεί κόντρα στο Λίντο στις 13 Αυγούστου, ενώ το τελευταίο στις 17 Σεπτεμβρίου κόντρα στις Ασίτες…

Αναλυτικά τα φιλικά του Ποσειδώνα (ώρες και έδρες δεν έχουν οριστεί ακόμα):

13 Αυγούστου: Λίντο
17 Αυγούστου: ΠΑΟΚ
20 Αυγούστου: Μινωική
24 Αυγούστου: ΑΕΚ
27 Αυγούστου: Δειλινά
31 Αυγούστου: ΠΟΑ
3 Σεπτεμβρίου: Κ19 ΟΦΗ
7 Σεπτεμβρίου: Ανθεστίων
10 Σεπτεμβρίου: Μοίρες
14 Σεπτεμβρίου: Κεραυνός
17 Σεπτεμβρίου: Ασίτες

Τώρα όσον αφορά τις ανανεώσεις ο Καπιζιώνης θα παραμείνει για έναν ακόμα χρόνο κάτοικος Πατελών, αφού έδωσε τα… χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Παράλληλα στα μεταγραφικά η εβδομάδα αυτή φαίνεται να είναι κρίσιμη, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι την Παρασκευή ίσως ανακοινωθούν τρεις με τέσσερις προσθήκες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P