Συνέχεια με τρεις ανανεώσεις στη Βόνη!

Συνέχεια με τρεις ανανεώσεις στη Βόνη!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός στη Βόνη, η οποία ανακοίνωσε τρεις ανανεώσεις! Συγκεκριμένα, με τη φανέλα της ομάδας θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι Χάρης Ζαχαράκης, Δημήτρης Σκαρβελάκης και Σήφης Μπαστάν.

Οι δύο πρώτοι αγωνίζονται αρκετά χρόνια στην ομάδα, αποτελώντας τις παλιοσειρές της Βόνης, ενώ ο τρίτος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και ενσωματώθηκε πέρυσι στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με ακόμα 3 ποδοσφαιριστές τον Χάρη Ζαχαράκη, Τον Δημήτρη Σκαρβελάκη και τον Σήφη Μποστάν.

Οι δυο πρώτοι πρόκειται για παλιούς γνώριμους οι οποίοι είναι στην ομάδα μας αρκετά χρόνια ξεκινώντας από μικρότερες κατηγορίες έως την τωρινή Α1 ΕΠΣΗ.

Αρχικά ο Χάρης ο οποίος έχει αποτελέσει αρχηγός από τις μικρότερες κατηγορίες έχει βοηθήσει το μέγιστα στην μέχρι τώρα πορεία. Η ποδοσφαιρική του συνέπεια και εμπειρία κρίνονται απαραίτητη για την συνέχεια. Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις κατάφερνε πάντα να δηλώνει παρών για την ομάδα μας, και αξίζει να φερθεί πως επίσης έχει βοηθήσει με χορηγίες ανά καιρούς. Το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε είναι υγεία και μακριά από τραυματισμούς.

Από την άλλη ο Δημήτρης ο οποίος είναι και αυτός αρκετά χρόνια στην ομάδα μας έχει βοηθήσει με την σειρά του στην επίτευξη του σκοπού της ομάδας. Ερχόμενος ως πιτσιρικάς τότε έχει καταφέρει να βελτιωθεί και να προσθέτει σιγουριά και επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας. Πέρυσι μέτρησε αρκετές συμμετοχές δίνοντας του εμπειρία στο παιχνίδι.

Επίσης ο Σήφης ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας πέρυσι κατάφερε να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του και να δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην Α1 ΕΠΣΗ. Σίγουρα ,μέσα από σκληρή δουλειά θα καταφέρει πολλά στο μέλλον. Θα πλαισιώσει το σύνολο των τερματοφυλάκων μαζί με τον Λάμπρου και μια ακόμα μεταγραφή που βρίσκεται κοντά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P