Ν. Κατσικοκέρης: «Ανερχόμενη δύναμη στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο ο Αλμυρός»

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης είναι και επίσημα από σήμερα ποδοσφαιριστής του Αλμυρού και με δηλώσεις του στο GRANDSPORT τόνισε πως ο Αλμυρός είναι μία ανερχόμενη δύναμη στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και πρόσθεσε πως ήταν εύκολη απόφαση να πει το «ναι» στην ομάδα του Γαζίου. Αναλυτικά:

Για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στον Αλμυρό: «Νομίζω ότι ο Αλμυρός έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι μια ανερχόμενη δύναμη στο ηρακλειωτικο ποδόσφαιρο, οπότε όταν με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν ότι με θέλουν πολύ σε αυτό που έχουν οραματιστεί και θέλουν να πετύχουν με την συμβολή την δίκη μου, έτσι η απόφαση ήταν εύκολη, εφόσον ήμουν ελεύθερος να επιλέξω την ομάδα του Αλμυρού».

Για τους στόχους του: «Οι προσωπικοί μου στόχοι κάθε χρόνο είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται με την ομάδα μου και να πετυχαίνω όσα περισσότερα γκολ μπορώ για να βγαίνω πρώτος σκόρερ».

Για τα γνώριμα πρόσωπα που συναντάει στον Αλμυρό: «Το γεγονός ότι συναντώ γνώριμα πρόσωπα είναι κάτι που με γεμίζει εμπιστοσύνη και χαρά διότι ξέρω ότι υπάρχουν δίπλα μου άνθρωποι, με τους οποίους έχω συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν και θα προσπαθήσω να κάνω το ίδιο, ώστε να τους δικαιώσω».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο: «Ο κόσμος της ομάδας είναι ένας σημαντικός παράγοντας είναι ο 12ος παίχτης και τον θέλουμε στο πλευρό μας σε κάθε μας προσπάθεια! Εύχομαι να τους δίνουμε μόνο χαρές και στο τέλος να πανηγυρίζουμε όλοι μαζί».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P