Ο Πόρος γιορτάζει την Τετάρτη 13 Ιουλίου!

Ο Πόρος συμπληρώνει αυτό τον μήνα 10 χρόνια ζωής έχοντας απόλυτη επιτυχία και οι άνθρωποι της ομάδας διοργανώνουν εκδήλωση.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο 12ο Δημοτικό Σχολείου Ηρακλείου στον Πόρο θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια ζωής του σωματείου και θα ξεκινήσουν από τις 18:00.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Α.Ο. Πόρου έχει γενέθλια και το γιορτάζει μαζί με όλους τους φίλους του. Αισίως κλείνουμε τα 10 πρώτα χρόνια ζωής και είμαστε υπερήφανοι για όλα αυτά που έχουμε πετύχει. Ξεκινώντας από τη Γ’ ΕΠΣΗ και φτάνοντας μόλις στην πρώτη μας δεκαετία(!) να καθιερωνόμαστε στις Εθνικές κατηγορίες(!) παίζοντας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική! Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσουμε την πρώτη δεκαετία ζωής του σωματείου την Τετάρτη 13 Ιουλίου στο 12ο Δημοτικό Σχολείου Ηρακλείου στον Πόρο. Ξεκινώντας από τις 18:00 με πολλές εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά και συνεχίζοντας με πολύ κέφι, διάθεση, πλούσιο φαγοπότι και γλέντι μέχρι το πρωί. Είστε όλοι προσκεκλημένοι για τον Πόρο μας”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P