ΔΕΙΛΙΝΑ

Συνεχίζουν στα Δειλινά Ροδουσάκης – Παγωνάκης!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Συνεχίζουν στα Δειλινά Ροδουσάκης – Παγωνάκης!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Με τη φανέλα των Δειλινών θα αγωνίζονται και τη νέα αγωνιστική χρονιά οι Γιάννης Ροδουσάκης και Γιώργος Παγωνάκης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές μετά από συνάντηση που είχαν με τους ανθρώπους της ομάδας έδωσαν τα… χέρια ώστε να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Δειλινά και τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας έχοντας σπουδαίες εμφανίσεις, ενώ ο Γιώργος Παγωνάκης παρότι είναι σε νεαρή ηλικία αναμένεται να προσφέρει πολλά στην ομάδα.

Σίγουρα ο τεχνικός της ομάδας Μάνος Μιχελάκης πιστεύει αρκετά σε όλους τους παίκτες του και γι αυτό αναμένεται να μείνουν όλοι στο ρόστερ κάνοντας την αρχή των ανανεώσεων με τους δύο παραπάνω.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΔΕΙΛΙΝΑ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα