
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ παραχώρησε στο ???????????????????????????????????????? ο Μύρων Ανωγειανάκης.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί μετά την αποχώρηση του Κώστα Μπουμάκη να είχε πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από το σωματείο, ωστόσο τα λόγια του Δευκαλίων Στειακάκη και η προσπάθεια της νέας διοίκησης τον έπεισαν να παραμείνει στο σωματείο.
Παράλληλα αναφέρθηκε και για τους στόχους του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως άπαντες στο σωματείο θέλουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα ώστε ο ΠΑΟΚ να κάνει μια καλή χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ.
Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε: «Παρά την αρχική μου τοποθέτηση για να αποχωρήσω από την ομάδα ο κ. Δευκαλίων Στειακάκης και η καινούργια διοίκηση με έκαναν να αλλάξω γνώμη και να μείνω τελικά στον ΠΑΟΚ. Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα που ξεκινάνε τη νέα προσπάθεια από εμένα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω να αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να κάνουμε μια καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους με υγεία πάνω από όλα».