Ν. Κουρουθιανάκης: «Τα πάντα για τον ΑΟΤ»

Ο αρχηγός του Τυμπακίου ανυπομονεί για την πρόκληση…

Οι ανανεώσεις του ΑΟΤ δε θα μπορούσαν να μην ξεκινήσουν από τον Νίκο Κουρουθιανάκη. Ο «κάπτεν» αποτελεί μία ιδιαίτερη μονάδα των «ασπρόμαυρων» και με την εμπειρία του αναμένεται να εξελιχθεί σε κομβικό παίκτη των μεσαριτών και στη Γ’ Εθνική, στην οποία επιστρέφει μετά από 12 χρόνια.

Για τελευταία φορά είχε παίξει με τη φανέλα του Πυρσού Γρεβενών και τώρα καλείται να το κάνει με την ομάδα της καρδιάς του. Ο «Κούρου» μίλησε στο GRANDSPORT και δεν έκρυψε τη χαρά και τη… δίψα του. Αναλυτικά είπε:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που σε μια τόσο ιστορική χρονιά για τον ΑΟΤ θα είμαι παρών για να βοηθήσω. Είναι η ομάδα του τόπου μου και τα συναισθήματα δεν περιγράφονται με λέξεις. Είμαι ανυπόμονος να το ζήσω όλο αυτό. Θέλω να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό, να δίνω τα πάντα στο γήπεδο, ώστε εγώ και οι συμπαίκτες μου να καταφέρνουμε τους στόχους μας.

Θα είναι σίγουρα μία άκρως απαιτητική περίοδος και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι… Το ζητούμενο είναι να κρατηθούμε όσο γίνεται πιο γρήγορα και φυσικά θέλουμε να σταθεροποιηθούμε στη Γ’ Εθνική. Είμαι βέβαιος ότι με πολλή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το σημαντικό είναι να έχουμε τους φιλάθλους μας κοντά μας. Να είναι σίγουρος ο κόσμος του Τυμπακίου και της Μεσαράς ότι θα κάνουμε μια αρκετά καλή ομάδα».

ΑΟΤ: Κράτησε τις… κολόνες Δημαράκη – Κορουθιανάκη!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ