Β. Κουρλετάκης: «Έχω δεθεί τόσο πολύ με την ομάδα, που δεν είναι εύκολο να φύγεις»

Έχει ανοίξει για τα καλά ο… χορός των ανανεώσεων στον Ποσειδώνα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να φορούν τα χρώματα της ομάδας και τη νέα χρονιά, είναι ο Βασίλης Κουρλετάκης, ο οποίος μίλησε στο ????????????????????????????????????????, για τη παραμονή του στο ιστορικό σωματείο, τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τη παραμονή του στην ομάδα: «Σε γενικά γραμμές ότι θα ήμουν και φέτος στον Ποσειδώνα ήταν σχεδόν σίγουρο. Είμαι περίπου 10 χρόνια στην ομάδα και όταν έχει δεθεί τόσο πολύ με έναν σύλλογο, δεν είναι εύκολο να φύγεις. Ειδικά τώρα, που πάνε τα πράγματα από το καλό στο καλύτερο. Όπως και να έχει όμως, το κεφάλι πρέπει να είναι χαμηλά και να δουλεύουμε καθημερινά, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό και φέτος».

Για τους στόχους της ομάδας και τους προσωπικούς του: «Βασικοί στόχοι για φέτος είναι σίγουρα η παραμονή στην κατηγορία και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Επίσης να συσπειρώσουμε τον κόσμο των Πατελών ξανά και ο Ποσειδώνας να είναι αυτό που θα τους ενώσει. Προσωπικά για εμένα, θα είναι μια νέα εμπειρία η κατηγορία και θα ήθελα η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Θα είναι μια πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν, σε μια νέα κατηγορία και θα θέλαμε τον κόσμο των Πατελών δίπλα μας και να μας δώσει με τη φωνή του δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P