«Τρέχει» ο σχεδιασμός στο Λίντο

Μετά την οριστικοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Δήμο Χριστοφή, στην ομάδα του Λίντο, πλέον σειρά παίρνει ο… αγωνιστικός σχεδιασμός.

Ο ικανός τεχνικός, έχει αναλάβει προσωπικά τον σχεδιασμό ης ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον ίδιο να έχει κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τη πλειοψηφία του περυσινού ρόστερ, ενώ παράλληλα, εξετάζει το ενδεχόμενο προσθήκης ενός ακόμα μέλους στο τεχνικό επιτελείο, ως άμεσο συνεργάτη του.

Δεν αποκλείεται την ερχόμενη εβδομάδα, να υπάρξουν σειρά ανακοινώσεων, είτε αφορούν ποδοσφαιριστές, είτε μέλη του επιτελείου, με τον Δήμο Χριστοφή να έχει λάβει το «ελεύθερο» για να κινηθεί, όπως και όπου θέλει ως προς τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Στην Δόξα Ηρακλείου πάντως, ο Δήμος Χριστοφής, είχε επιλέξει για άμεσο συνεργάτη του τον Νίκο Διακάκη, έναν εκ των αρχηγών του Λίντο, ο οποίος όμως δεν θα μπορεί να έχει και πάλι αυτόν τον ρόλο, καθώς είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας και το πρόσωπο ενδεχομένως να είναι διαφορετικό, αλλά να προέρχεται και πάλι όμως από την «οικογένεια» του Λίντο.

Ένα από τα πρόσωπα τα οποία θα ήθελε δίπλα του, ο Δήμος Χριστοφής, είναι η Ελένη Παπακωνσταντή, προπονήτρια στην ακαδημία του Λίντο και δεν αποκλείεται να της προταθεί η προώθησή της στο προπονητικό επιτελείο της 1ης ομάδας.

Όλα τα ανοιχτά «θέματα» αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P