ΔΙΑΦΟΡΑ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Εκτός τελικού η Ντουντουνάκη για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Παγκόσμιο υγρού στίβου: Εκτός τελικού η Ντουντουνάκη για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η Άννα Ντουντουνάκη άγγιξε την πρόκριση στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου, αλλά έμεινε εκτός για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου.

Άτυχη στάθηκε η Άννα Ντουντουνάκη αφού για δυο εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε την πρόκριση για τον τελικό στα 100μ. πεταλούδας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα, η οποία ανήκει στην team future της bwin, σημείωσε 57.93 και κατέλαβε την 4η θέση στην πρώτη ημιτελική σειρά, όμως μετά και τη δεύτερη βρέθηκε στην 9η θέση της γενικής κατάταξης και εκτός του τελικού αφού η όγδοη που πέρασε, ήταν η Αιγύπτια Φαρίντα Οσμάν με 57.91.

Πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ντουντουνάκη ήταν και πάλι 9η με 57.25 (πανελλήνιο ρεκόρ), όμως η Λευκορωσίδα Αναστασία Σκουρντάι με 57.19 την άφηνε εκτός του τελικού.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερες ειδήσεις για ΔΙΑΦΟΡΑ στο GRANDSPORT, μέσα από το newsroom και τη συνεχή ροή ενημέρωσης.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα