Γιούχτας: Εξετάζουν Ν. Σουργιά και Κ. Κιάσσο!

Τον αντικαταστάτη του Άγγελου Κασσωτάκη ψάχνουν στον Γιούχτα και δύο προπονητές βρίσκονται ψηλά στην λίστα των αρμόδιων της ομάδας των Αρχανών.

Το τελευταίο διάστημα οι εξελίξεις στον Γιούχτα “τρέχουν” με τα διοικητικά ζητήματα να είναι σε πρώτο πλάνο και να ξεκαθαρίζουν την Κυριακή όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση, ωστόσο στον Γιούχτα εξετάζουν τις περιπτώσεις προπονητών που θα καλύψουν το… κενό του Άγγελου Κασσωτάκη, ο οποίος αποχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα στην λίστα των ανθρώπων του Γιούχτα βρίσκεται ο πρώην τεχνικός του ΑΟΑΝ, Νίκος Σουργιάς, ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες αποχώρησε από την ομάδα του Αγίου Νικολάου μετά από δύο χρόνια συνεργασίας και σπουδαία πορεία τόσο στο κύπελλο Ελλάδος όσο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το δεύτερο όνομα που βρίσκεται στο τραπέζι είναι ο Κώστας Κιάσσος. Ο νεαρός τεχνικός που γνωρίζει καλά την κατηγορία εξετάζεται από τον Γιούχτα μιας και όλοι στην ομάδα θέλουν την καλύτερη δυνατή λύση ώστε η ομάδα να κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σίγουρα οι εξελίξεις αναμένεται να ολοκληρωθούν από την επόμενη εβδομάδα μιας και την Κυριακή αναμένεται να γίνει συνάντηση για τα διοικητικά των “πράσινων”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ