Ζ. Αναστασάκης: «Να εδραιώσουμε τις Ασίτες στην κατηγορία που ανήκουν»

Ιδιαίτερα χαρούμενος που θα παραμείνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο των Ασιτών εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο ???????????????????????????????????????? ο Ζαχάρης Αναστασάκης.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε ότι οι συζητήσεις πλέον με την διοίκηση είναι μια τυπική διαδικασία μετά τις άριστες σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα από το καλή δουλειά.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο φετινός στόχος των Ασιτών θα είναι να εδραιωθεί στην Α1 ΕΠΣΗ μιας και αξίζει να αγωνίζεται εκεί το σωματείο. Τέλος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει σήμερα.

Παρέμειναν Ασίτες Ζ. Αναστασάκης και Θ. Σταματάκης

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τις Ασίτες: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στον πάγκο των Ασιτών. Θεωρώ ότι η καλή συνεργασία που έχουμε με την διοίκηση και η δουλειά που κάνουμε προσφέρει αποτέλεσμα και αυτό μας κάνει κάθε χρόνο οι συζητήσεις μας να είναι τυπική διαδικασία. Θέλουμε να έχουμε τις Ασίτες στην πρώτη κατηγορία και αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε».

Για τον στόχο της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή ο στόχος της ομάδας μας είναι να εδραιωθεί στην Α1 ΕΠΣΗ με καλό ποδόσφαιρο και εφόσον δούμε ότι μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να τερματίσουμε πιο ψηλά από πέρυσι».

Το μήνυμα στον κόσμο: «Ο κόσμος μας γνωρίζει και τον γνωρίζουμε. Θα προσπαθήσουμε όπως κάνουμε όλα τα χρόνια να εδραιώσουμε την ομάδα στην κατηγορία που ανήκει. Τους θέλουμε δίπλα μας και να μας στηρίζουν στην έδρα μας, αφού άπαντες γνωρίζουμε ότι η έδρα των Ασιτών δύσκολα καταβάλλεται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P