Μ. Φραγκουλάκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στον Αλμυρό και τη νέα χρονιά»

Στον Αλμυρό θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο ο Μιχάλης Φραγκουλάκης!

Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός, θα συνεχίσει στην ομάδα του Γαζίου και την νέα χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και σε δηλώσεις του στο ???????????????????????????????????????? εξέφρασε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στην ομάδα. Παράλληλα, τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε η φετινή χρονιά να είναι αρκετά καλύτερη από την περσινή.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω στον Αλμυρό και την νέα χρονιά. Ήθελα να μείνω στην ομάδα ήθελαν και οι άνθρωποι του Αλμυρού και καταλήξαμε σε συμφωνία. Πλέον θα κοιτάξουμε την νέα χρονιά να είμαστε ακόμα καλύτεροι από την περσινή και να μπορέσουμε να τερματίσουμε ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία.

Εξάλλου η περσινή μας πορεία με την κατάκτηση του κυπέλλου απέδειξε πως μπορούμε να καταφέρουμε τους στόχους μας και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και την νέα σεζόν να δώσουμε μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο της ομάδας. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Αλμυρού που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα αλλά και τους συμπαίκτες μου, που είμαι σίγουρος πως θα ζήσουμε καλύτερες στιγμές!»

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P