Ποσειδώνας και Ν. Σουτζής μαζί στην Α1 ΕΠΣΗ!

Ο Ποσειδώνας πραγματοποίησε μια καταπληκτική χρονιά στην Α2 ΕΠΣΗ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα συνεχίσει και την νέα χρονιά με τον Νίκο Σουτζή στον πάγκο!

Οι άνθρωποι της ομάδας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την τρομερή πορεία που πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν ο Ποσειδώνας, με τον Νίκο Σουτζή στο… τιμόνι της ομάδας να πετυχαίνει μια απίστευτη συγκομιδή βαθμών, να παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, ενώ το σερί των 29 αγώνων χωρίς ήττα («έσπασε» το αήττητο την τελευταία αγωνιστική από το Λίντο) ήταν το μεγαλύτερο σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ!

Μια τέτοια επιτυχημένη συνεργασία δεν γινόταν να.. χαλάσει και έτσι ο Νίκος Σουτζής θα οδηγήσει την νέα χρονιά το ιστορικό σωματείο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ!

Η ανακοίνωση του Ποσειδώνα: “Η διοίκηση του ΝΑΠΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ 1963 ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της με ένα άνθρωπο που δικαίως πήρε Άριστα στην προσπάθεια Αναγέννησης του Ιστορικού ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ . Ευχόμαστε στον Νικόλα Σουτζη καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής του”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P