Ανανέωσε με τον Αλμυρό ο Γ. Χανιωτάκης – «Να μείνει ο κόσμος δίπλα μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά!»

Στον Αλμυρό θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο «φύλακας άγγελος» της ομάδας Γιώργος Χανιωτάκης!

Ο ήρωας του Αλμυρού στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται για τρίτη σερί χρονιά την εστία της ομάδας του Γαζίου! Ο ίδιος μίλησε στο ???????????????????????????????????????? εκφράζοντας την χαρά του για την παραμονή του στην ομάδα, ενώ τόνισε πως στον Αλμυρό γίνεται εξαιρετική και σοβαρή δουλειά!

Παράλληλα καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί δίπλα στον Αλμυρό, ώστε με την παρουσία του να του δώσει ώθηση για το καλύτερο αποτέλεσμα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ???????????????????????????????????????? :

Για την ανανέωση του στον Αλμυρό: «Είναι η τρίτη σεζόν που θα παίξω στον Αλμυρό. Μου αρέσει πάρα πολύ που υπάρχει μια οργάνωση και πλάνο στην ομάδα. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν το πλάνο απόλυτα και κάθε χρόνο κάνει βήματα προόδου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να υλοποιηθεί αυτό το πλάνο, για να τερματίσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται και αυτό θα προσπαθήσουμε και φέτος».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Για μένα ο Αλμυρός είναι ο τόπος που μεγάλωσα, το Γάζι. Ωστόσο θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, το έδειξε και στο Final Four, που μας ώθησε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Έρχεται ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και τον χρειαζόμαστε δίπλα μας, με στόχο της ομάδας μας την φετινή χρονιά είναι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται με την βοήθεια του κόσμου μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P