Νέος γυμναστής στον ΑΟΑΝ ο Ν. Κοκολάκης!

Με ανακοίνωση του, ο ΑΟΑΝ γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον γυμναστή Νικήτα Κοκολάκη, ο οποίος και στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον προπονητή της ομάδας Μανώλη Σκύβαλο στον Ηρόδοτο.

Πριν από λίγες ημέρες σε αναλυτικό ρεπορτάζ το ???????????????????????????????????????? είχε αποκαλύψει τις επαφές των δύο πλευρών και σήμερα επισημοποιήθηκε η συνεργασία τους για την νέα χρονιά!

Επί τάπητος ο σχεδιασμός στον ΑΟΑΝ…

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Νικήτας Κοκολάκης νέος γυμναστής της ομάδας μας!

Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νικήτα Κοκολάκη, ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό τιμ της ομάδας με την ιδιότητα του γυμναστή. Γεννημένος στις 23/2/1994, είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B’ και πιστοποίησης στις νέες τεχνολογίες από την statsports. Έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο στις ομάδας που έχει εργαστεί, έχοντας περάσει από τον ΠΟΑ τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 στη Γ’ εθνική, στον Ηρόδοτο την περίοδο 2020-21 στη Γ’ εθνική και 2021-22 στη Super League 2, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν τον βρήκε στον Αλμυρό.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΑΝ, του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει αποδοτικότητα στην δουλειά του, ώστε να έλθουν διακρίσεις για την ομάδα μας και τον ίδιο».
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P