Ν. Ζερβός: «Η παρέα του Αλόγου θα τα δώσει όλα – Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν»

Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Αλόγου Μαλεβιζίου. Έχει ζήσει σπουδαίες στιγμές στο παρελθόν και θέλει να ζήσει μια ακόμα την Κυριακή στον αγώνα μπαράζ κόντρα στον Δία. 

Ο λόγος για τον Νίκο Ζερβό. Ο ποδοσφαιριστής του Άλογου Μαλεβιζίου μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ, τον αγώνα με τον Δία αλλά και την φιλοσοφία που δεν πρόκειται να αλλάξει.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα που έκανε το Άλογο Μαλεβιζίου πριν τέσσερα χρονια.

Για την ίδρυση του σωματείου και την προσπάθεια που έκαναν τα τέσσερα χρόνια: «Πριν από 4 χρόνια ξεκινήσαμε από το μηδέν, να φτιάξουμε μια ομάδα η οποία θα προσφέρει κάτι διαφορετικό στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου.  Οι δυσκολίες αρκετές αλλά με κόπο και επιμονή καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Η οικογένεια του Αλόγου μεγαλώνει συνεχώς, εντός και εκτός γηπέδου.

Αυτό φάνηκε άλλωστε στον τελευταίο αγώνα με τους Νέους Αλμυρού. Ένας αγώνας με γεμάτες κερκίδες και πολύ ένταση, καταστάσεις ίσως πρωτόγνωρες για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αυτών των κατηγοριών».

Για την φετινή πορεία της ομάδας: «Στο αγωνιστικό κομμάτι, η φετινή χρόνια κρίνεται σίγουρα επιτυχημένη ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Κυριακής. Έχουμε καταφέρει να πετύχουμε 14 συνεχόμενες νίκες και να χάνουμε το πρωτάθλημα για ένα γκολ στον τελευταίο αγώνα. Έτσι είναι όμως η μπάλα»

Για το παιχνίδι με τον Δία: «Από όσο γνωρίζω ο Δίας έχει καλούς παίχτες. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας και στο τέλος να κερδίσει ο καλύτερος. Η παρέα του Αλόγου θα τα δώσει όλα για να πετύχει μια ακόμα σημαντική νίκη και να κλείσει η χρόνια ευχάριστα».

Για τους στόχους της ομάδας στο άμεσο μέλλον: «Τέλος, οι στόχοι της ομάδας δεν αλλάζουν. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας βασιζόμενοι στην φιλοσοφία μας, να ευχαριστιόσαστε αυτό που κάνουμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P