Β. Μιχελουδάκης: «Να πάμε τους Κουνάβους ένα βήμα παραπάνω»

Τον δικό του απολογισμό για την φετινή χρονιά αλλά και τα σχέδια του για την επόμενη έκανε ο Βασίλης Μιχελουδάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός που κατάφερε να αναγεννήσει τους Κουνάβους συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και θα συνεχίσει να καθοδηγεί το σωματείο και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Ανανέωσε με τους Κουνάβους ο Β. Μιχελουδάκης!

Ο ίδιος έκανε τον δικό του απολογισμό για την φετινή χρονιά στεκόμενος στην τεράστια προσπάθεια που έγινε τόσο από τον ίδιο όσο και από την ομάδα για να το πετύχει, ενώ έδωσε το… σύνθημα για μια καλύτερη χρονιά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο απολογισμός για την φετινή σεζόν θα έλεγα ότι είναι ενθαρρυντικός όσο αφορά την νέα χρονιά. Η ομάδα δεν είχε καλά αποτελέσματα από την αρχή της χρονιάς μέχρι και ένα μισή μήνα από την έλευση μου στην ομάδα. Προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε. Κάναμε ουσιαστικές διορθώσεις στο κομμάτι τις αμυντικής λειτουργίας και είχαμε θετικά αποτελέσματα στα τελευταία 11 παιχνίδια κατορθώσαμε να μαζέψουμε 26 βαθμούς και να σωθεί η ομάδα που αυτός ήταν ο στόχος μας».

Για την παραμονή του στην ομάδα: «Όσον αφορά την παραμονή μου στην ομάδα θέλω να αναφέρω ότι συμφωνήσαμε με την διοίκηση σε όλα τα επίπεδα όσο αφορά τις δομές της ομάδας. Έχουμε και ένα νέο project στο μυαλό μας μέχρι το Σεπτέμβριο και ελπίζουμε να το καταφέρουμε. Για τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα στην Α2 κατηγορία και να πάμε ένα βήμα παραπάνω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P