Α. Παπανδρέου: «Χαρούμενοι που κρατάμε την τύχη στα χέρια μας – Να κάνουμε το Ηράκλειο περήφανο»

Ο ΑΟΤ είναι ένα…βήμα μακριά από την Γ’ Εθνική και ο Ανδρέας Παπανδρέου μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και φυσικά το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αρχικά αναφέρθηκε στην τρομερή πορεία που έχει κάνει ο ΑΟΤ καταφέρνοντας να μπει… σφήνα στις πρώτες τρεις θέσεις και να κρατάει την τύχη στα χέρια του, ενώ τόνισε για το ματς της Κυριακής, ότι η Αγία Παρασκευή ήταν εξ αρχής το φαβορί για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Παράλληλα σε ερώτηση μας για το αν περίμενε τον ΑΟΤ να κρατάει την τύχη στα χέρια του ανέφερε ότι το πρωτάθλημα είχε αρκετές ομάδες που είχαν στόχο την άνοδο, ωστόσο και οι ίδιοι στόχευαν εκεί κάτι που τους κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους.

Για την πορεία του ΑΟΤ στους αγώνες μπαράζ: «Η ομάδα έχει κάνει μέχρι στιγμής μια πολύ καλή πορεία στα μπαράζ απέναντι σε κάποιες πολύ δυνατές και έμπειρες ομάδες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους για να καταφέρουμε τον στόχο που έχουμε θέσει, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ εθνική».

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Αγία Παρασκευή: «Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αγία Παρασκευή η οποία ήταν εξ’ αρχής ένα από τα φαβορί για την άνοδο.Εμείς θα μπούμε στο γήπεδο όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει ένα από τα τρία εισιτήρια».

Για το αν περίμενε ο ΑΟΤ να έχει στα χέρια του την άνοδο στην τελευταία αγωνιστική: «Ξέραμε ότι δεν θα ήταν καθόλου εύκολο το έργο μας για την άνοδο καθώς ο όμιλος περιλαμβάνει κάποιες πολύ δυνατές ομάδες με ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και την Γ’ Εθνική. Εμείς είχαμε θέσει στόχο μια από τις τρεις πρώτες θέσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και πλέον κρατάμε στα χέρια μας την άνοδο».

Το μήνυμα στον κόσμο του ΑΟΤ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος ήταν πραγματικά ένα πολύ δυνατό όπλο για εμάς φέτος και θα ήθελα να τον καλέσω για μια τελευταία φορά να μας βοηθήσει να πανηγυρίσουμε μαζί την άνοδο και να κάνουμε το Ηράκλειο περήφανο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P