Ο απολογισμός και το «ευχαριστώ» του Σουτζή

Δείτε τι έγραψε ο τεχνικός του Ποσειδώνα.

Ο Νίκος Σουτζής οδήγησε το ιστορικό σωματείο στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στην Α1 ΕΠΣΗ, σε μια ονειρική σεζόν για τον ίδιο, αλλά και για τους «κυανόλευκους». Με ανάρτηση του στα social media ο νεαρός προπονητής έκανε τον απολογισμό τους και ευχαρίστησε τους συντελεστές της επιτυχίας και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του. Αναλυτικά έγραψε:

«Φτάσαμε στο τέλος της φετινής χρονιάς!!! O απολογισμός;;; Το δείχνουν οι στιγμές που ζήσαμε εχθές… O δρόμος μακρύς κ δύσκολος.. προπονητής-διοίκηση-παίχτες-κόσμος γίναμε ΕΝΑ… O στόχος επιτεύχθηκε κ με το παραπάνω… γίναμε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! Και μια δεμένη οικογένεια μπορεί να καταφέρει τα πάντα!!! Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που ήταν πάντα εκεί, τον κόσμο που δεν έλειψε ποτέ κοντά από την ομάδα (ιδιαίτερα σε έναν..ξέρει αυτός), αλλά πάνω απ’ ολα σε αυτά τα ΠΑΙΔΙΑ που μάτωσαν ίδρωσαν και τίμησαν την φανέλα του Ποσειδώνα!!!!

ΥΓ: Ένα μεγάλο “ξεχωριστό” ευχαριστώ και στους δικούς μου ανθρώπους που στο ξεκίνημα μου με βοήθησαν με στήριξαν και ήταν πάντα δίπλα μου!!!».   

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P