Δίας: Η καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος!

Μια.. ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και την απευθείας άνοδο έφτασε ο Δίας, ωστόσο έχει μια δεύτερη ευκαιρία στον αγώνα μπαράζ με το Άλογο Μαλεβιζίου…

Την Κυριακή (5/6) το μπαράζ για την άνοδο στην Α2 ΕΠΣΗ

Το σύνολο του Σταύρου Τρανταλίδη πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση της Β1 ΕΠΣΗ, έναν βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Ομόνοια. Μπορεί να έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια για την τυπική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ωστόσο δύσκολα θα αλλάξει ένα τρομερό στατιστικό που έχει ο Δίας: Αποτελεί την ομάδα με την καλύτερη επίθεση και καλύτερη άμυνα της κατηγορίας!

Με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κεγιαδάκη, ο οποίος σημείωσε 34 τέρματα, ο Δίας σκόραρε συνολικά 97 τέρματα (!) σε 24 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει κατά μέσο όρο 4 τέρματα ανά παιχνίδι! Αυτή η επίδοση είναι και η καλύτερη σε όλες τις κατηγορίες του τοπικού Ηρακλείου, με τον Ρωμανό και τον ΠΑΟΚ να έχουν ένα λιγότερο, αλλά σε σύνολο 30 αγωνιστικών!

Παράλληλα, πέρα από την τρομερή αποτελεσματικότητα, ο Δίας είναι υπερήφανος και για ένα άλλο στατιστικό. Έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με 21 τέρματα παθητικό, ένα λιγότερο από την πρωταθλήτρια Ομόνοια.

Μια εξαιρετική χρονιά από όλες τις απόψεις ολοκληρώνεται με τα μπαράζ ανόδου την Κυριακή (5/6) με το Άλογο Μαλεβιζίου, με τον Δία να διεκδικεί μια θέση στην Α2 ΕΠΣΗ…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P