ΜΟΧΟΣ

Μοχός: Μέσα Ιουνίου η Γ.Σ. – Στόχος να παραμείνει ο Α. Λεκάκης!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Μοχός: Μέσα Ιουνίου η Γ.Σ. – Στόχος να παραμείνει ο Α. Λεκάκης!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον Μοχό και ήδη η διοίκηση σκέφτεται την επόμενη ημέρα της ομάδας. 

Πιο συγκεκριμένα στα μέσα Ιουνίου οι “κιτρινομπλέ” αναμένεται να ορίσουν την ημερομηνία για την γενική συνέλευση προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της σεζόν και να κοιτάξουν με αισιοδοξία την επόμενη ημέρα.

Στόχος όλων στον Μοχό είναι να παραμείνει ο Αντώνης Λεκάκης στο… τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν, αφού έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την δουλειά του στα μισά της σεζόν και μετά όπου και ανέλαβε το σωματείο.

Παράλληλα στον Μοχό θα κοιτάξουν να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας και να το πλαισιώσουν με αντάξιους ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Περισσότερα νέα για ΜΟΧΟΣ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα