Γ. Χατζησεβαστός: «Εγώ και ο Πόρος έχουμε την ίδια φιλοσοφία» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις πραγματοποιήσε ο νέος τεχνικός του Πόρου Γιάννης Χατζησεβαστός στην επίσημη σελίδα των «μπλε».

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε για την ίδια φιλοδοξία και φιλοσοφία που έχει με το σωματείο, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδα είναι η εύκολη παραμονή στην Γ’ Εθνική και εξέφρασε την πίστη πως στο τέλος θα τα καταφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου:

«Τα πρώτα λόγια του Γιάννη Χατζησεβαστού στο “POROSFC TV” μετά την ανάληψη και επίσημα της τεχνικής ηγεσίας των “μπλε”. “Εγώ και ο Πόρος έχουμε την ίδια φιλοσοφία και την ίδια φιλοδοξία”, επισήμανε χαρακτηριστικά για τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ο έμπειρος προπονητής, επεξηγώντας περαιτέρω στη συνέχεια τα κοινά χαρακτηριστικά που υπάρχουν με τα “θέλω” της διοίκησης. “Ο στόχος ξέρουμε ότι είναι μια εύκολη παραμονή σ’ ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και νομίζω ότι με πάρα πολλή δουλειά στο τέλος θα τα καταφέρουμε”, τόνισε για την καινούργια σεζόν.
Αναλυτικά ολόκληρη η τοποθέτηση του Γιάννη Χατζησεβαστού στο “POROSFC TV”:
“Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του προέδρου του κ. Ασσαργιωτάκη και της διοίκησης για ν’ αναλάβω τον Πόρο. Εγώ και ο Πόρος έχουμε την ίδια φιλοσοφία και την ίδια φιλοδοξία. Νομίζω ότι φέτος θέλουμε να χτίσουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε… βάσεις για τα νέα παιδιά και την ομάδα και με νέα παιδιά. Ο στόχος ξέρουμε ότι είναι μια εύκολη παραμονή σ’ ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και νομίζω ότι με πάρα πολλή δουλειά στο τέλος θα τα καταφέρουμε”». 

 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P