ΟΦΗ

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης: «Τρέξε και εσύ μαζί μας»

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης: «Τρέξε και εσύ μαζί μας»

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Απόλλων Σμύρνης οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κράτησαν πανό, με το μήνυμα «Τρέξε και εσύ μαζί μας» για την Αναστασία και τη Δέσποινα.

Ο ΠΣΑΠ με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως θα προσφέρει 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν τα μέλη του στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δύο κοριτσιών που μας παραδίδουν μαθήματα ζωής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΣΑΠ :

«Σε κάθε παιχνίδι τρέχουμε για τη νίκη, αλλά αυτή την φορά θα το πράξουμε για έναν ανώτερο σκοπό.

Η Αναστασία και η Δέσποινα μας χρειάζονται και ο ΠΣΑΠ θα σταθεί στο πλευρό τους, έχοντας οδηγό την αλληλεγγύη και τον σεβασμό στον μεγάλο τους αγώνα.

Ο Σύνδεσμος θα προσφέρει 5 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο που θα τρέξουν τα μέλη του στις αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που θα διεξαχθούν στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των δύο κοριτσιών που μας παραδίδουν μαθήματα ζωής.

Το επόμενο τριήμερο δεν θα υπάρχουν νικημένοι αλλά μόνο νικητές και όλοι μαζί ενωμένοι θα στείλουμε το μήνυμα πως η ανθρωπιά σε αυτόν τον τόπο παραμένει ακόμη ζωντανή.

Σε προσκαλούμε και εσένα να τρέξεις μαζί μας, με σκοπό μαζί να φτάσουμε πιο γρήγορα εκεί όπου τα δύο κορίτσια θα μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Και να θυμάσαι πάντα πως κάποια μέρα κοιτάζοντας πίσω, τα χρόνια που αγωνίστηκες θα σου φαίνονται τα πιο ωραία».

Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Περισσότερα νέα για ΟΦΗ στο GRANDSPORT, μαζί με πρόγραμμα και αποτελέσματα, βαθμολογία και στατιστικά παικτών της ομάδας.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα