Τα highlights από το διπλό της Κ20 των Χανίων κόντρα στην Επισκοπή (vid)

Τη νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Κ20 των Χανίων κόντρα στην αντίστοιχη της Επισκοπής. Παρακολουθείστε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την αναμέτρηση.

Τα παιδιά του Βασίλη Κούτα με ψυχωμένη εμφάνιση στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” της Επισκοπής επικράτησαν της τοπικής ομάδας με 2-1, εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον 1ο όμιλο και την παρουσία τους στα προημιτελικά του πρωταθλήματος.

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις το δεύτερο είχε περισσότερη… δουλειά για τους τερματοφύλακες. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του β’ ημιχρόνου (46’) ο  Οικονομόπουλος έκανε ωραία ατομική ενέργεια και μπαλιά την κατάλληλη στιγμή στον επερχόμενο Σταματάκη, που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα (0-1).

Με ανεβασμένη ψυχολογία τα Χανιά απείλησαν στο 49’ με τον Οικονομόπουλο και είχαν δοκάρι στο 53’ με τον Κουκουράκη. Στη συνέχεια χρειάστηκε ο Δεσποτόπουλος να δείξει τα αντανακλαστικά του, στερώντας την ισοφάριση στους γηπεδούχους. Στο 55’ έκανε σπουδαία τριπλή επέμβαση, αρχικά σε σουτ του Μέτα και στη συνέχεια σε διπλή προσπάθεια του Τζωρτζινάκη, στον οποίο αρνήθηκε το γκολ και στο 72’.

Τελικά με σουτ του ίδιου παίκτη (Τζωρτζινάκη) από πάσα του Καφετζή η Επισκοπή έφτασε στην ισοφάριση στο 81’. Η Κ20 των Χανίων δεν το… έβαλε κάτω, είχε ευκαιρία με τον Φραγκούλη στο 85’ και έφτασε στο γκολ-νίκης στο 90+2’ με ασύλληπτο σουτ του ίδιου παίκτη (1-2).

Δείτε το βίντεο:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P