Άνετο «τρίποντο» για τον Κεραυνό

Ήταν καλύτερος και νίκησε 5-0 τον Δωριέα.

Η ομάδα του Ατσαλένιου δε συνάντησε προβλήματα και βελτίωσε τη συγκομιδή της. Ο σύλλογος του Καστελίου είχε πολλές απουσίες και δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο ξεκίνημα με τον Γκρεμάι, αλλά στο 27’ ο Ξημεράκης έδωσε το προβάδισμα στον Κεραυνό. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Κυπραίο. Ο ίδιος παίκτης στο 53’ σημείωσε το 2-0 και οι «πράσινοι»… αγκάλιασαν το «τρίποντο».

Οι ηττημένοι, άλλωστε, έμειναν με 10 παίκτες, αφού ο Πεχυνάκης, που είχε περάσει σαν αλλαγή, ήταν τραυματίας και αποχώρησε. Τα πάντα τελείωσαν τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Ξημεράκης… χτύπησε ξανά και έγινε το 3-0. Στο 65’ ήταν η σειρά του Κελαράκη να σκοράρει για το 4-0, ενώ στο 70’ ο Παπαδάκης έκανε το 5-0.

Κεραυνός: Δεληγιαννάκης, Δασκαλάκης, Βασιλάκης, Αμανάκης (62’ Παπαδάκης), Κουρζής (46’ Ανδρεανίδης), Γωνιανάκης (62’ Χατζηνικολάκης), Τριαματάκης, Τσιμινηκάκης, Ξημεράκης, Μπέης (62’ Ανεζίνης), Κυπραίος (57’ Κελαράκης).

Δωριέας: Ζερβός, Τζιμπιμπάκης, Μούκα, Ανδριανάκης, Σαϊτάκης, Εργαζάκης, Γκρεμάι (43’ Πεχυνάκης), Δαγκωνάκης, Δατσέρης, Χριστοδουλάκης, Δημοσθένους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P