«Διπλό» με ανατροπή για τον Αστέρα Ρεθύμνου!

Μεγάλο «διπλό» κατάφερε να πανηγυρίσει ο Αστέρας Ρεθύμνου, ο οποίος επικράτησε με ανατροπή της Δόξα Ηρακλείου με 3-2 για την 9η αγωνιστική του Youth League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο ρυθμό για τις δύο ομάδες οι οποίες προσπαθούσαν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες, ωστόσο καμία ευκαιρία δεν βρήκε στόχο.

Η Δόξα Ηρακλείου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Παπάζογλου, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας Ρεθύμνου ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαρινόφ. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε αρκετή ώρα, αφού ο Καρκανάκης κατάφερε να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στην Δόξα Ηρακλείου.

Παρόλα αυτά ο Αστέρας Ρεθύμνου δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει εκ νέου με τον Λούτσο κάνοντας το 2-2. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή κάνοντας το 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δόξα Ηρακλείου: Ξεκινάκης, Μουζουράκης, Τζαγκαράκης, Αδαμάκης, Γρηγορούδης, Παπάζογλου, Ορφανουδάκης, Καρκανάκης, Καρακωνσταντάκης, Παπαγιαννάκης, Πασπαράκης.

Αστέρας Ρεθύμνου: Σέχου, Χαντάι, Στάθης, Χατζηκωνσταντίνου, Σκουλουφιανάκης, Τοσμαλάρι, Πίτσης, Ασπρομάτης, Τάκα, Μαρινόφ, Γιαννακόπουλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P