Βραβεύσεις στο ημίχρονο του τελικού (pics)

Στην ανάπαυλα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, τιμώμενα πρόσωπα παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες!

Στην ανάπαυλα του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, τιμώμενα πρόσωπα παρέλαβαν πλακέτες μέσα σε κλίμα συγκίνησης!

Η πρώτη βράβευση έγινε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος έδωσε πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Νίκο Κουράκη, ενώ ακολούθησε η βράβευση στον πρόεδρο των Δειλινών Βαγγέλη Κεφαλούκο από τον βουλευτή Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμο Σενετάκη.

Ακολούθησε η βράβευση στον Πρώην πρόεδρο του Ηροδότου και πρώην Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΗ κ. Σμαραγδάκη από τον Βουλευτή Ηρακλείου κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, ενώ ο βουλευτής  Ηρακλείου του Σύριζα κ. Σωκράτης Βαρδάκης τίμησε τον Νίκο Πάγκαλο!

Ακολούθησε η βράβευση στη μνήμη του Ιάκωβου Τσαγκαράκη, με τον γιο του Μιχάλη να παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα από τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Στη συνέχεια ο πιο πιστός φίλαθλος του Ηροδότου Ραφαήλ Δερμιτζάκης παρέλαβε πλακέτα από τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, ενώ ιδιαίτερη συγκίνηση υπήρξε κατά την τίμηση της μνήμης του Μανώλη Φρουδάκη! Η κόρη του Βάλια εμφανώς συγκινημένη παρέλαβε πλακέτα από τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Λαμπρινό.

Τη νικήτρια της… ζωής Κατερίνα Ξυδάκη τίμησε σύσσωμη η Περιφέρεια μέσω των κ. Πιτσούλη, Συριγωνάκη, Φασουλά, Βάμβακα και Κουτεντάκη, ενώ τέλος ο ΠΑΟΚ τίμησε τον κ. Χαράλαμπο Καλομοίρη, εκ των ιδρυτών του σωματείου!

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις βραβεύσεις που έγιναν στον Κρουσώνα, κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P