«Τσεκάρει» Δ. Φραγκούλη ο Ν. Ανδριανάκης!

Ένα ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή έχει βάλει στα ραντάρ της η ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα οι εμφανίσεις του Δημήτρη Φραγκούλη με τη φανέλα του Ραύκου, έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να ενδιαφερθούν για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή φυσικά για τη νέα σεζόν.

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολούθησαν και από κοντά παιχνίδια του Δημήτρη Φραγκούλη και σε επαφές που είχαν με τον ιδιοκτήτη του Αθλόπολις ζήτησαν τον ποδοσφαιριστή, ώστε να δοκιμαστεί στις προπονήσεις των “κιτρινόμαυρων”.

Ο 16χρονος  κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα του Ραύκου έχοντας αφήσει θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Στην ΑΕΚ στοχεύουν σε νεαρά παιδιά και ο Νίκος Ανδριανάκης θέλει να τον «τσεκάρει» στις προπονήσεις της ομάδας, ώστε να πάρει μια καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δ. Σωτηρίου: «Έρχομαι για τον Μάριο Σηφάκη και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε» (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χερσονήσου προχώρησε...

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Τρία νέα παιδιά από τα Χανιά ετοιμάζονται για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ!

Με το βλέμμα στο μέλλον και την ενίσχυση των...