Λ. Αποδουλιανάκης: «Η αγάπη που δέχθηκα με παρακινεί να επιστρέψω δυνατότερος»

Το δικό του ευχαριστώ για την μεγάλη αγάπη και στήριξη που έχει λάβει μετά το σοβαρό του τραυματισμό θέλησε να εκφράσει ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Βαρβάρας, Λεωνίδας Αποδυλιανάκης!

Ο αρχηγός της Αγίας Βαρβάρας τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΟΑ και όλα δείχνουν ότι θα λείψει για αρκετό καιρό, ωστόσο τόσο η ομάδα του όσο και αρκετός κόσμος του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του!

Ο ίδιος μάλιστα αφού ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό του, τόνισε πως η στήριξη και η αγάπη που έχει δεχτεί τον παρακινούν να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός από αυτή την περιπέτεια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τις τελευταίες ημέρες, μετά τον σοβαρό μου τραυματισμό, έχω δεχθεί ένα κύμα στήριξης, συμπαράστασης και αγάπης από πάρα πολλούς ανθρώπους του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Πάνω από όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, με τη βοήθεια των οποίων αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία.

Συνεχίζοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την ομάδα μου, την Αγία Βαρβάρα, τα μέλη της διοίκησης, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την στήριξή τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφους και φίλους από διάφορες ομάδες,  που μου ευχήθηκαν δείχνοντας τη στήριξή τους σε αυτήν την ‘’ατυχή’’ κατάσταση που βρέθηκα. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και στο φίλο και ιστορικό σωματείο του ΠΟΑ για την συμπαράστασή τους.

Δυστυχώς είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι αντιμέτωπος με αυτόν τον τραυματισμό και μάλιστα στο ίδιο πόδι. Η στήριξη και η αγάπη που δέχθηκα όλες αυτές τις μέρες με συγκινεί και με παρακινεί να το παλέψω ξανά ώστε να επιστρέψω δυνατότερος και σοφότερος.  Είναι εξαιρετικά ευχάριστο να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό. Και γω αυτό το ένιωσα από την πρώτη στιγμή. Αυτό θέλουμε να είναι, αυτό πρέπει να είναι και αυτό είναι το τοπικό ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε.

Εύχομαι από καρδιάς καλό υπόλοιπο της ποδοσφαιρικής χρονιάς σε όλους, χωρίς τραυματισμούς και πάνω από όλα υγεία και ψυχική ηρεμία. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά με όλους σας. Και πάλι σας ευχαριστώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P