Να αφήσει πίσω το αρνητικό σερί και να κάνει «restart» μετά τη διακοπή!

Η Τύλισος μπορεί να ξεκίνησε με νίκη τη φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ με το 3-1 επί του ΕΓΟΗ ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή αφού γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μπορεί να μπήκε με το…δεξί στο πρωτάθλημα ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ιδανική για την ομάδα του Μιχάλη Ζουραράκη καθώς γνώρισε τρεις ήττες. Μάλιστα η τελευταία ήρθε με γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κόντρα στις Ασίτες, γεγονός που αφήνει πικρία καθώς παρά την καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό.

Αναμφίβολα είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς στη σεζόν και αν και εφόσον οι ομάδες επιστρέψουν στη δράση τότε οι «πράσινοι» έχουν όλο το χρονικό περιθώριο να διορθώσουν τα όποια ζητήματα έχουν και να δώσουν τέλος στο αρνητικό σερί ούτως ώστε να ανέβουν και ψυχολογικά αλλά και βαθμολογικά ενόψει της συνέχειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ