Ματσάρα με νικήτρια την Δόξα Ηρακλείου!

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Δόξα Ηρακλείου επικρατώντας του Αθλόπολις με 4-1 για την 7η αγωνιστική του Youth League “Ασκληπιός Διάγνωσις”.

Από τα πρώτα λεπτά ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και να πιέζουν τις αντίπαλες εστίες. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και στο 14ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Αλεξάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ κατάφερε να κάνει το 1-0.

Το Αθλόπολις αντέδρασε και βρήκε άμεσα γκολ ισοφάρισης, αφού στο 22ο λεπτό ο Ξυλούρης βρήκε εστία και δίχτυα κάνοντας το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να το πετύχουν το γκολ στο 64ο λεπτό με τον Ορφανουδάκη.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στην ομάδα της Δόξα Ηρακλείου, η οποία κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ και να κλειδώσει τη νίκη στο 84ο λεπτό με τον Ρεμυδιανάκη να κάνει το 3-1. Το κερασάκι στην… τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε ο Ορφανουδάκης στο 87ο λεπτό κάνοντας το 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης το Αθλόπολις είχε δύο δοκάρια με τον Γαλανό με αποτέλεσμα το 4-1 να μην αλλάξει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα Ηρακλείου: Μακριδάκης, Μουζουράκης, Μαγουλάκης, Παχυγιαννάκης, Κασαπάκης, Περάκης, Ματαλιωτάκης, Ζουραράκης, Αλεξάκης, Παπάζογλου, Γρηγορούδης.

Έπαιξαν και οι: Ορφανουδάκης, Παπατσαρούχας, Καμαρίτης, Βουκάλης, Αλεξάκης.

Αθλόπολις:  Σιγανάκης, Κουράτορας, Γαλανός, Περγαντής, Φραγκούλης, Νικολαϊδης, Βραχασωτάκης, Τσαμπουράκης, Χριστοδουλάκης, Ξυλούρης, Παπαδάκης.

Έπαιξαν και οι: Νικολαίδης, Σταματάκης, Παπαδάκης, Δεσίπρης, Μακριδάκης Μ.,

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P