Το «διπλό» ο Κεραυνός τις «φωνές» οι Νέοι Ηροδότου!

Ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο κατάφερε να πανηγυρίσει ο Κεραυνός επικρατώντας με 3-0 των Νέων Ηροδότου για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ

Σε ένα παιχνίδι όπου οι Νέοι Ηροδότου ξεκίνησαν το ματς με δέκα παίκτες και με απόφαση διαιτητή δεν μπόρεσαν ποτέ να βάλουν τον ενδέκατο, ο οποίος έφτασε καθυστερημένα στο γήπεδο παρότι είχε ενημερώσει η μεριά των γηπεδούχων την διαιτητική τριάδα, ο Κεραυνός ήταν απειλητικός από τα πρώτα λεπτά θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να πάρει στα ηνία στο παιχνίδι.

Παρά τις προσπάθειας των ποδοσφαιριστών του Αριστομένη Μαυρογιαννάκη σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι Νέοι Ηροδότου κρατούσαν αρκετά καλά με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι έκλειναν στα καρέ τους τους Νέους Ηροδότου με αποτέλεσμα αυτή η πίεση να αποφέρει καρπούς στο 60ο λεπτό όταν και ο Ξημεράκης με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε το Μήτρου για το 0-1.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους «πράσινους» οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Κελαράκη στο 84ο λεπτό μετά από σουτ μέσα από την περιοχή. Το κερασάκι στην… τούρτα για την ομάδα του Κεραυνού έβαλε στο 85ο λεπτό ο Χατζηπαράσχος με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 3-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέοι Ηροδότου: Μήτρου, Γκαράλης, Καράλης, Ποταμιανάκης, Καλαμιώτης, Κατσαρής, Πρινιανάκης (Σαλατάι), Σωμαράκης, Αμπαζάι, Κουκιαβούρης.

Κεραυνός: Θαλασσινός, Ραπανάκης(46’ Παπαδάκης), Δασκαλάκης, Ανδρεανίδης, Κουλτζής(46’ Κεραλάκης), Γωνιανάκης, Τριαμαντάκης(75’ Εργαζάκης), Χατζηνικολάκης(65’ Χριστοδουλάκης), Ξημεράκης, Μπέης, Κυπραίος(65’Χατζηπαράσχος).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P