Το ιδιαίτερο παιχνίδι του Α. Παπακώστα!

Η Βόνη αγωνίζεται εκτός έδρας την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ και για τον Απόστολο Παπακώστα είναι μια ιδιαίτερη αναμέτρηση.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει καταφέρει να περάσει την νοοτροπία του στην ομάδα της Βόνης η οποία συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή, δείχνοντας ικανή να το καταφέρει εφόσον συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό.

Μετά τον παλικαρίσιο βαθμό στο Τυμπάκι, η Βόνη κατάφερε να κερδίσει την Χερσόνησο και να κάνει σημαντικό βήμα για τον στόχο της. Πλέον έχει μπροστά της ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αφού αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Ελιά για την 24η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Για τον Απόστολο Παπακώστα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, αφού θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, αφού την φετινή σεζόν ξεκίνησε στο… τιμόνι των “κιτρινόμαυρων”, ωστόσο μετά την αποχώρηση του η Βόνη εξέφρασε ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο δυναμικό της και τα κατάφερε.

Έτσι λοιπόν η μοίρα τον φέρνει την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στην πρώην ομάδα του, θέλοντας παράλληλα να τους “πληγώσει” ώστε να πάρει η Βόνη ένα… χρυσό τρίποντο που μπορεί να της δώσει και την παραμονή στην κατηγορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P