Νίκησε και μείωσε τη διαφορά του από την κορυφή ο ΠΟΗ

Μία σημαντική νίκη σημείωσε ο ΠΟΗ ο οποίος επικράτησε με 4-0 των Ελπίδων για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β1 ΕΠΣΗ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΟΗ καθώς στο 8ο λεπτό κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Φανουράκη να είναι εύστοχος για το 1-0!

Οι Ελπίδες δεν πτοήθηκαν από το γρήγορο γκολ και προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα ωστόσο στην προσπάθεια του Δαμαβολίτη οι αμυντικοί έδιωξαν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, ενώ στη συνέχεια είχαν και νέα στιγμή με τον Χατζηπαναγιώτη!

Στο 24΄ ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Δαμαβολίτης μετά από μία αναμπουμπούλα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, σε μία φάση που οι Ελπίδες διαμαρτυρήθηκαν πως κανένας αντίπαλος δεν αντίκρισε κάρτα.

Το 1-0 τελικά ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν με το υπέρ τους σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ΠΟΗ έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, κατάφεραν να φτάσουν σε δεύτερο γκολ με τον Μπουλούκα να κάνει το 2-0, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με το δεύτερό του γκολ στο παιχνίδι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0!

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φουντουλάκης, με τον ΠΟΗ να παίρνει μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη που με την ομάδα μείωσε τη διαφορά τους από την κορυφή στους 8 βαθμούς βρισκόμενοι στην 4η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΟΗ: Κτιστάκης, Γιαννακουδάκης(70΄ Κορνελάκης), Λυγορδινάκης(70΄ Παππάς), Κοτζιάς, Χοτζάι, Αλεβιζάκης(75΄ Σταθάκης), Φουντουλάκης, Φανουράκης, Στειακάκης, Γεμιτζόγλου(55΄ Γραμματικάκης), Χρονάκης(55΄ Μπουλούκας)

Ελπίδες: Πολυζωίδης, Παρασύρης(82΄ Κοκοσάλης), Μισδανείτης, Δαμαβολίτης, Βιτσαξάκης, Χατζηπαναγιώτης Ν., Αλεξανδρής, Μαυροφοράκης(60΄ Κανάκης), Χαζτζηπαναγιώτης χ.(80΄ Μαυρομανωλάκης), Κωστάκης(85΄ Μπιμπάκης), Κοροβέζος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P