Άλογο οχτώ «αστέρων» κόντρα στην Γόρτυνα!

Μια ακόμα σπουδαία νίκη με εμφατικό τρόπο κατάφερε να πανηγυρίσει το Άλογο Μαλεβιζίου, το οποίο επικράτησε με 8-0 την Γόρτυνα  για την 17η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

Το Άλογο Μαλεβιζίου μπήκε ορεξάτο στην αναμέτρηση και προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να επιβάλει το ρυθμό του και να κλείσει την Γόρτυνα των πολλών απουσιών στα καρέ της.

Μάλιστα αυτή η πίεση απέφερε καρπούς, αφού πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο ο Νικηφόρος με ωραία προσπάθεια κατάφερε να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους παίκτες του Μάικ Παρθενάκη,  οι οποίοι κατάφεραν με τον Σημαιάκη να κάνουν το 2-0 στο 19ο λεπτό δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Την σκυτάλη στην συνέχεια πήρε ο Νίκος Ζερβός, ο οποίος σκόραρε το 3-0, ενώ λίγο πριν βγει το ημίχρονο, ο Πατεράκης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ κατάφερε να κάνει το 4-0. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γκιαουράκης βρήκε δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο για το Άλογο Μαλεβιζίου, με τον Κεραμυδά να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 6-0, ενώ ο Γκιαουράκης στο 57ο λεπτό σκόραρε για δεύτερη φορά μέσα στον αγώνα κάνοντας το 7-0. Το κερασάκι στην… τούρτα για το Άλογο έβαλε ο Κεραμυδάς στο 79ο λεπτό κάνοντας το 8-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Άλογο Μαλεβιζίου: Κατσελής, Χριστοδουλάκης, Ζερβός, Γκούφας, Περάκης, Νικηφόρος, Δίπλας, Πατεράκης, Πιτικάκης, Σημαιάκης, Γκιαουράκης.

Γόρτυς: Αλεβιζάκης, Χατζίου, Δουλγεράκης, Κουριδάκης, Παπαδάκης, Ψιμοπουλάκης, Ντρομπονίκου, Γιοτοπούλι, Σαβουϊδάκης, Ρομπέρτο, Κλεβιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P