Ανακοίνωσε Στρατηγάκη το Candia/Δαμάστα

Την προσθήκη του Νίκου Στρατηγάκη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Candia/Δαμάστα, ανακοίνωσε το νεοσύστατο σωματείο, με τον ποδοσφαιριστή του ΑΟ Καμινίων, να είναι πλέον άμεσος συνεργάτης του Μάκη Λυκούδη στην αναπτυξιακή ομάδα.

Ο Νίκος Στρατηγάκης, βρισκόταν και σήμερα στο «πλευρό» του Μάκη Λυκούδη, στο παιχνίδι με τις Ελπίδες Ηροδότου, όπου η ομάδα του Candia/Δαμάστα, επικράτησε με το εμφατικό 2-11!

Η ανακοίνωση του Candia/Δαμάστα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ένα νέο παιδί του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Γ’ Εθνική με τη φανέλα του ΠΑΟ Κρουσώνα αλλά έκανε καριέρα και σε ομάδες της Σαντορίνης (Πανθηραϊκός, Λάβα κ.α.) ανήκει πλέον στην οικογένεια του Candia Δαμάστα.

Πρόκειται για τον Νίκο Στρατηγάκη, ο οποίος είναι ο νέος συνεργάτης του Μάκη Λυκούδη στην τεχνική ηγεσία της αναπτυξιακής ομάδας, ξεκινώντας έτσι τα πρώτα του βήματα σε έναν νέο ρόλο στο ποδόσφαιρο.

Παράλληλα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟ Καμινίων, στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας ΕΠΣΗ, όπου έχει σημειώσει και τρία γκολ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P