Απρόοπτο με Ενγκουέμ, «μπήκε» ο Γιαλούσης!

Το πρωί του Σαββάτου (26/03) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αλμυρού, για το αυριανό ιδιαίτερα κρίσιμο και σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Γιούχτα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη, ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της, με τον Λευτέρη Γιαλούση να λαμβάνει κανονικά μέρος στη προπόνηση, κάτι που επέτρεψε να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ αντίθετα, με ενοχλήσεις αποχώρησε από την προπόνηση ο Ενγκουέμ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, κάτι που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και η κατάστασή του θα επανεξεταστεί αύριο, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι.

Στον Αλμυρό, είναι αποφασισμένοι να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στο παιχνίδι με τον Γιούχτα, προκειμένου να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη παραμονή τους στην κατηγορία, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για τη σεζόν 2021-22.

Υπενθυμίζουμε, ένας βαθμός είναι αρκετός για τον Αλμυρό, για να μπορέσει να εξασφαλίσει τη παραμονή και αυτό που θέλουν άπαντες στο Γάζι, είναι να «τελειώσουν» το συντομότερο δυνατό την υπόθεση παραμονής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P