Ποσειδώνας: «Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα ξανά για εμάς αφού έτσι το θέλετε έτσι θα γίνει»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ποσειδώνα λίγο μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι με τους Κουνάβους (1-1)  για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο Λίντο.

«Γκέλα» για τον Ποσειδώνα, σπουδαίος βαθμός για τους ουραγούς Κουνάβους

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τον τελευταίο της βαθμολογίας καταφέραμε να δώσουμε χαρά στους αντιπάλους μας αποκτώντας το δεύτερο τους βαθμό στην βαθμολογία . Για το αγωνιστικό πάθος του ιστορικού σωματείου των Κουνάβων και για την όλη συμπεριφορά του ΔΣ και των παικτών πλην του Ανθρώπου που δυσφημεί συχνά το σωματείο τους και φημίζεται για τα μεγάλα γεννητικά του όργανα , θα δώσουμε συγχαρητήρια και για τον αθλητή τους ας αποφασίσει το ΔΣ της ομάδας του .

Ο προβληματισμός μας για το σημερινό παιχνίδι και παρότι σε όλη την αγωνιστική περίοδο δείξαμε ότι η φιλοσοφία μας στους αξιωματούχους του αγώνα και στις αποστολές των ομάδων , ήταν και παραμείνει η προστασία από κάθε παραβατική συμπεριφορά και πραγματικά από όλους έχουμε δεχτεί συγχαρητήρια παραδόξως σήμερα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τόσα ψέματα που ακόμα απορούμε πως.. και γιατί θα μας συναντούν ξανά σε αγωνιστικούς χώρους χωρίς ντροπή.

Εμείς θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε θέαμα και χρήματα για να συντηρούμε ανθρώπους που δεν θέλουν το ποδόσφαιρο να παίζεται εντός αγωνιστικών χωρών αλλά σε αίθουσες και σε άψυχα έντυπα εκθέσεων.

Εκτονωθείτε και δείξτε ότι ενοχλούμε που υπάρχουμε και κρατάμε αυτό το άθλημα ακόμη ζωντανό τέτοιες δύσκολες εποχές. Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα ξανά για εμάς αφού έτσι το θέλετε έτσι θα γίνει.

Τέλος καταδικάζουμε την ενέργεια του αθλητή μας που δεν άντεξε στην συμπεριφορά του Αθλητή των Κουναβων με το 11 και να δείχνει τα γεννητικά του όργανα μπροστά στα μικρά παιδιά του , και να χτυπάει την μπάλα με μισος στα παιδιά της κερκίδας ενώ είχε σφυρίξει ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ …;;;;

Σας ευχαριστούμε έναν προς έναν Εσείς ξέρετε τον λόγο. Μπράβο. ΥΓ: δεν θα κάνω την χάρη να σας κάνω επώνυμους ….Ούτε εσένα που το έκανες ούτε εσένα που δεν τον είδες)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P