«Γκέλα» για τον Ποσειδώνα, σπουδαίος βαθμός για τους ουραγούς Κουνάβους

Μία μεγάλη «έκπληξη» σημειώθηκε στο γήπεδο του Λίντο καθώς ο πρωτοπόρος Ποσειδώνας έμεινε στο 1-1 με τους ουραγούς Κουνάβους, οι οποίοι πανηγύρισαν το 2ο βαθμό τους στο φετινό πρωτάθλημα!

Ο Ποσειδώνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο παρά τις όποιες ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Και ενώ ο χρόνος κυλούσε με το 0-0 να παραμένει στο 44΄ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα κόντρα στη ροή με τον Σαριδάκη να κάνει το 0-1!

Παρά το ιδανικό χρονικό σημείο ωστόσο στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Ποσειδώνας κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Παπά να κάνει το 1-1 στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους!

Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας προσπάθησε όπως ήταν φυσικό πίεσε για το γκολ για να φτάσει στη νίκη, ωστόσο σε δύο φορές που κατάφερε να σκοράρει με τους Λυμπερόπουλο και Κοζυράκη τα γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ! Παράλληλα οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες μεγάλες ευκαιρίες και δοκάρι, ωστόσο το 1-1 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα με τους Κουνάβους να πανηγυρίζουν το 2ο βαθμό τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ποσειδώνας: Πενταράκης, Κάτελας, Μερκουλίδης, Ντελάκης, Μαυράκης, Ασλαμτζίδης, Σημιανάκης(80΄ Μιαοήλης), Λυμπερόπουλος, Παπάς(60΄ Καπιζιώνης), Κοζυράκης, Βιλανάκης(70΄ Τζωρματζάκης)

Κουνάβοι: Σημαιάκης, Χρονάκης, Μανουσάκης, Φουλεδάκης, τζουλιάδης, Μιχελουδάκης, Βαρβεράκης, Φανιουδάκης, Σαριδάκης, Πρεντουλής, Σαφάρ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P