Συνεχίζουν την αναρρίχηση τα Χανιά!

Νέο νικηφόρο αποτέλεσμα για τους Χανιώτες, που επικράτησαν 2-0 του Παναθηναϊκού Β’ για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, απείλησε στο 12’ με τον Τριανταφυλλάκο, αλλά αστόχησε, ενώ ένα λεπτό αργότερα, με αντεπίθεση, ο Τριανταφυλλάκος πάσαρε στον Μπαΐροβιτς που πλάσαρε και έκανε το 1-0.

Στο 16’ και στο 18’ στις προσπάθειές του να απειλήσει ο Κόλα, αστόχησε, ενώ στο 22’ μετά από φάουλ του Τριανταφυλλάκου, ο Ξενόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Ο Παναθηναϊκός στο 26’ έχασε μεγάλη ευκαιρία και μάλιστα διπλή, όταν αρχικά ο Μαραθωνίτης πλάσαρε, ο Κουτζαβασίλης είπε «όχι» και στη συνέχεια σε εξ’ επαφής πλασέ του Τσιριγώτη, πάλι ο Κουτζαβασίλης διατήρησε ανέπαφη την εστία του. Δύο λεπτά αργότερα, σουτ του Καρβούνη, ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε και πάλι.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μπαΐροβιτς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε και το 2-0 με πλασέ στη κίνηση, μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη.

Στο 42’ ο Κόλα, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Τριανταφυλλάκου, απέφυγε ωραία το μαρκάρισμα του Σιδερά, αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

Το 2-0 ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου υπέρ των Χανίων, που ήταν ανώτερα και δικαίως προηγούνταν στο σκορ, ενώ στην επανάληψη, κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ και μάλιστα στο 64’ έφτασαν κοντά και στο 3-0, αλλά το πλασέ του Βάρκα, απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι ο Ξενόπουλος.

Νέα επέμβαση του Ξενόπουλου στο 86’, σε σουτ του Νικόλη αυτή τη φορά, ενώ στο φινάλε μία κεφαλιά Τσιριγώτη, πέρασε άουτ. Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Σακκά, βρήκε τα Χανιά να προηγούνται 2-0 απο το πρώτο μέρος και δικαίως να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Πατάπης, Παντεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Κάρλος (84’ Παράνο), Τριανταφυλλάκος (73’ Νικόλης), Βασιλόγιαννης (84’ Τσαμούρης), Κόλα (56’ Βάρκας), Μπαΐροβιτς.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Θεοχάρης (74’ Ηλιάδης), Σιδεράς, Ρόμπι (57’ Κούτσιας), Καρβούνης (74’ Καραμπάς), Μαραθωνίτης (57’ Κρυπαράκος), Μαρτίνης (81’ Ματσαδές), Αλμπάνης, Τσιριγώτης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P