Μεγάλο «διπλό» για τον Ηρακλή Νιπιδιτού!

Σπουδαία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει ο Ηρακλής Νιπιδτού στο Πανεπιστήμιο κόντρα στους Νέους Μινωικής στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις δύο εστίες.

Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι οι «φιλοξενούμενοι» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Βουιδάσκη να βρίσκεται στα όρια της περιοχής και με δυνατό σουτ να νικάει τον Μαγουλάκη κάνοντας το 0-1.

Β1 ΕΠΣΗ: Η βαθμολογία μετά το «διπλό» του Ηρακλή Νιπιδιτού

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους που δημιούργησαν φάσεις με τον ίδιο παίκτη, ενώ για τους Νέους Μινωικής προσπαθούσαν με τον Χριστοδουλάκη και Θεοδοσάκη να ισοφαρίσουν πριν βγει το ημίχρονο χωρίς να τα καταφέρουν.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τον Ηρακλή Νιπιδιτού να βρίσκει και δεύτερο γκολ με τον Μαλαδάκη στο 65ο λεπτό δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του η οποία είχε «αγκαλιάσει» ένα μεγάλο διπλό.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούσαν από το ματς και αυτό που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Χριστοδουλάκη στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην συνέχεια οι Νέοι Μινωικής πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρουν με αποτέλεσμα το 1-2 να μείνει μέχρι το φινάλε και ο Ηρακλής Νιπιδιτού να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο «διπλό».

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Νέοι Μινωικής: Μαγουλάκης, Μαρινάκης, Χριστουλάκης, Αλεξάκης(72′ Γκίζας), Τσέκας, Βασσάλος, Θεοδοσάκης, Καράνταγλης, Τσαγκαράκης, Γιακανίκης, Γκιοκέγια(82′ Χαλκίτης),

Ηρακλής Νιπιδιτού: Κανακουσάκης, Διαλεκτάκης, Γεωργιάδης, Γαλανάκης, Δουμανίδης, Θεοδωράκης, Νιωτάκης, Χαραλάμπης(56′ Κρητσωτάκης), Δασκαλάκης(86′ Κυπραίος), Μαλαδάκης, Βουιδάσκης(62′ Λαζανάκης).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P