Τ. Σταματάκης: «Μόνο η Θέρισος είχε το θάρρος να ζητήσει συγνώμη»

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που έγιναν μετά τη νίκη της Θερίσου επί των Νέων Μοιρών με 10-1 και την ανάρτηση της διοίκησης στην επίσημη σελίδα, ο προπονητής Τίμος Σταματάκης πήρε θέση με δηλώσεις του.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο θάρρος που είχε η ομάδα του να ζητήσει συγνώμη από τους Νέους Μοιρών μετά το εντυπωσιακό 10-1, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την σπουδαία δουλειά που γίνεται στο σωματείο της Μεσσαράς.

Τέλος αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα του ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες παρότι δεν αποβλήθηκε κανείς, αφού ήταν εντολή του ίδιου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όντως τα παιδιά των Νέων Μοιρών είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα με μεγάλη προοπτική για το τοπικό ποδόσφαιρο, ίσως θα έπρεπε να παίζουν στο πρωτάθλημα της Youth κατηγορίας. Αυτό βέβαια δεν απαξιώνει την μεγάλη προσπάθεια τους αλλά και ανθρώπων που ηγούνται. Από την άλλη άσχετα το πως πήγε το σκορ η μοναδική ομάδα που είχε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη από όλους όσοι παίξανε αντίπαλοι με αυτά τα παιδιά και τους έχουν βάλει στο Σύνολο 95 γκολ ήταν μόνο Η ΘΕΡΙΣΣΟΣ. Αυτό είναι πολιτισμός. Επίσης θέλω τονίσω ότι από το 65′ παίζαμε με 10 ποδοσφαιριστές με δική μου εντολή»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P