Στο πλευρό του Μιχαλανδρέα Νύκταρη και ο ΑΟΑΝ

Το… ανθρώπινο πρόσωπό του έδειξε για ακόμα μία φορά ο ΑΟΑΝ, που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο «πλευρό» του ποδοσφαιριστή του Γιούχτα Μιχαλανδρέα Νύκταρη.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο παιχνίδι ανάμεσα στον Γιούχτα και τον ΑΟΑΝ, ενώ χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις πριν λάβει το εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Το γεγονός αυτό, ανησύχησε τους ανθρώπους του ΑΟΑΝ, που τόσο διά του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος Μάνου Μακράκη, όσο και διά του αρχηγού τους Γιώργου Πιθαρούλη, εξέφρασαν τις θερμότερες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Γιούχτα.

Στο ημίχρονο, όταν και αναμενόταν το ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον ποδοσφαιριστή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, οι άνθρωποι του ΑΟΑΝ ήταν κοντά στον Μιχαλανδρέα Νύκταρη, ενώ και λίγες ώρες αργότερα, τόσο ο κ. Μακράκης όσο και ο Πιθαρούλης, είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον ποδοσφαιριστή, για να ενημερωθούν αλλά και για να του ευχηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γιώργος Πιθαρούλης, αρχηγός του ΑΟΑΝ, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή του Γιούχτα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P